Cauta in site:
Cautare in Clinica Micomi

De ce Clinica Micomi?

Activitatea Clinicii Micomi se bazează pe:

  • respect și empatie pentru paciente
  • respect și deontologie fată de medicii colaboratori
  • expertiză umana
  • tehnologie de varf

Iată câteva motive pentru care, în probleme de patologie a colului uterin, vă invităm să vă adresaţi Clinicii noastre:

Echipa medicală a Clinicii Micomi este supraspecializată, dedicată, cu expertiză combinată complexă în domeniul ginecologie-colposcopie, cito-histo-imunohistopatologie și diagnostic molecular HPV şi cu o vastă experienţă. Prin compararea şi integrarea diferitelor investigaţii şi discutarea interdisciplinară a cazurilor anormale sau dificil de interpretat, profesioniştii Clinicii Micomi beneficiază de modul cel mai bun de verificare a calităţii activităţii lor.

Organizarea activității din „spatele frontului” cuprinde proceduri interne riguroase de verificare, supravalidare și corelare a diagnosticului.

Principala preocupare a Clinicii Micomi este asigurarea la nivel de excelenţă a calităţii serviciilor medicale oferite. Aceasta este recunoscută de organisme exterioare specializate prin certificare RENAR conform standardului SR EN ISO 15189:2013 și prin participarea cu succes la programe de control extern internațional interlaboratoare, care atestă eficienţa măsurilor instituite în interiorul laboratorului de asigurare şi monitorizare a calităţii activităţii, precum şi respectarea standardelor profesionale internaţionale în domeniu.

Competenţa umană este dublată de utilizarea tehnologiilor de vârf în domeniu.

Raportul medical referitor la testele efectuate în Clinica Micomi depăşeşte conţinutul unui rezultat de laborator obişnuit, fiind dublat de un capitol care cuprinde interpretarea clinică şi sugestii privind conduita medicală. Acesta este modul nostru particular de comunicare intercolegială, dar şi un mijloc de decriptare a secretului celulelor pentru paciente, de educaţie şi motivare a acestora către prevenţie.